За нас

Фото "КАДЪР" е вече с над 20 - годишна история. Началото е трудно. Но амбициозно. Тогава, преди повече от 20 години, един млад и мечтаещ екип поема по трънливия път на риска, на надеждата и на познанието. Искат да споделят един свят, за който тогава не претендират, че са разгадали из основи, но пък притежават умението да сторят това с времето, спечелвайки доверието на хората.

С амбицията да бъдат задоволени по - претенциозните клиенти, фото Кадър заработва на пълни обороти и за по - малко от година, се налага като едно от предпочитаните фото - студия в Казанлък. Високото стъпало се оказва съвсем постижимо за младия екип и сега те се гордеят не само с 20 - годишна история, но и със завидно количество клиенти вече не само от града, а и в страната.

С времето и техниката във фото "КАДЪР" става все по - професионална, но и по - ангажираща. Клиентът става претенциозен, научен е да подбира от най - доброто, още по - доброто и следващото голямо предизвикателство пред екипа на фотото, е да оправдае очакванията на глезения вече клиент. И успяват! Успяват отново с хъс, с професионализъм, с усещане към всеки кадър, с чувство към всяко желание за снимка.

Във фото "КАДЪР" можете да изкопирате Вашите снимки с една от най-модерните лазерни машини в света – Frontier 500. Тя е носител на най-новото поколение технологии за обработка на фотографски изображения независимо от техния произход (дигитален или аналогов), а отпечатването им е с качество невиждано досега !

Лазарната машина, с която работи фото Кадър използва патентованата от FUJIFILM технология Image Inteligence, а изключителната Агеа ССD система за дигитализиране на изображенията, която сканира с ултра висока резолюция (до 24 МРiх) и високоскоростната RGВ лазерна експонация върху фотохартията осигуряват най-добрите възможни цветове и качество на вашите снимки !

С помоща на Frontier 500 вече могат:
- да се копират дигитални изображения с резолюция до 24 МРiх
- да се коригират "червени очи"
- да се възстанови некачествен негатив и изображение
- да се възстанови фокуса на снимката до 30%
- да се копират снимки от черно бели филми и диапозитиви
- да се копират картички, календари и постери от любимите Ви снимки
- да се копират изображения независимо от носителя (USB FLASH, CD, DVD, SD, MC, CF, xD-Picture Card, MemoryStick, Mickrodrive, ZipDisk, Internet и др.)
И разбира се... Бързодействие! Поради своята прецизност и невероятна
бързина Frontier 500 ще изкопира вашите снимки за по малко от минута и половина :)

При нас ще намерите още:
- дигитални услуги с най-високо качество гарантирано от FUJIFILM дигитални фотоапарати и аксесоари за тях на конкурентни цени
- висококвалифицирана помощ и консултация при избор на дигитален фотоапарат
- изключително атрактивни цени на всички стоки и услуги
- бързо и професионално обслужване
- голямо разнообразие от рамки,албуми, видеокасети,цифрови носители и др.

Ние даваме гаранция на Вашите снимки минимум 70 години!